Look after yourself for healthy life by QiGong, Tai Chi and Reiki  by Tunde at Tunde-World

Étrend-kiegészítők fontossága

Az étrend-kiegészítők fontossága mindennapjainkban

(Az ajánlott terméket csak levélben nevezhetem meg, mert a cég müködési szabályzata tiltja hogy saját oldalamon megjelenítsem a termék nevét. Kérlek forduljom hozzám írásban további adatokért.)

Mindennapi életünkben magas a stressz, a gyorsétterem, a testmozgás hiánya, a növekvő szennyezőanyag, egyre nagyobb az elhízás és a rossz minőségű élelmiszerek lehetőségeket. Ennek következtében nélkülözhetetlen az extra vitaminok és ásványi bevitele a szerrveyetbe , hogy meg tudjuk tartani jó egészségékünket.
Fontos odafigyelni a következőkre: szabad gyökökök, anti-oxidánsok, fitonutrienseket, tiamin, riboflavin, folsav savak, karotinoid, nyomelemek. Ezek mind rendkívül fontosaka testünknek,.
Ez nem új, bár nehéz eldönteni melyik gyártótól és mely termékekekkel, hogy mit kell csinálni, és mit kell venni, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

A kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú az általános jóléthez, bőséges gyümölcsöt és zöldséget bevitellelel sem tudjuk elélrni a megfelelő mennyiséget. Az 1995-ös ABS Országos Táplálkozástudományi felmérés azt mutatta, hogy személyek - több mint 19 számoltak - 144g gyümölcs-és zöldség-259g fogyasztanak naponta. Az ajánlott minimális szint 300g gyümölcs-és zöldség-300g. Egyszerűbben fogalmazva, 2, 3 személy nem fogyasztja el az ajánlott szintet a zöldségekből és  4, 5 nem fogyaszt elegendő gyümölcsöt.

A cég olyan étrend-kiegészítőket alkotott, amelyek gondoskodnak a szervezet számára szükséges vitaminok, ásványi anyagok és fitotápanyagok szintjéről a termékekben megtalálható anitoxidánsok biztosításával. Tudományos kutatások százai bizonyítják a helytelen táplálkozás és a degeneratív megbetegedések között fennálló közvetlen összefüggést, holott korábban úgy vélték, nem állnak kapcsolatban egymással. Az egészséges étrend fontosságára napról napra több csatornán keresztül irányítják rá az emberek figyelmét.  Növekvő számban keresik az egészséges ételek kínálatát, ugyanakkor a modern életvitel gyakran megnehezíti az egészséghez és jó közérzethez elengedhetetlen, kulcsfontosságú tápanyagok bevitelét a szervezetbe.

A csomag biztosítja a testünknek az ajánlott szinteket minden vitaminból és ásványi anyagból. Kiegyensúlyozott kombinációja 5 étrendi összetevőkkel a legjobb minőségű. Forrásai : fitonutrienseket, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, és nyomelemek. Ajánlott az általános felnőtt lakosság részére. Tudományosan a legfejlettebb multi-vitamin/mineral kiegészítő, amely az Ön  rendelkezésre áll.

Szedése : 2 x2-t mindkettőből (a LP-nál  csomagban értendő, 1 csomagban 4 szem van)

A cég annyira bízik a csomag teljesítményében, hogy ha megvásárol 3 havi adagot és a szedés előtti mérési adata nem változott meg pozitíven, akkor visszafizeti Ön részére a 3 havi termék árát. Szerintem eddig még ilyen lehetőséggel nem találkozott. Általában mi történik? Vásárol a gyógyszertárban vitamint, majd elfogyasztotta, de a fáradsága megmaradt és a pénzét sem kapta vissza. Gondolom nincs min gondolkodnia?

Naponta kétszer kell szedni, reggel és este. Javítása ételek felszívódásását és biztosítja a szervezet optimális telítettségét.

Kiemeltem pár terméket :

Marine Omega és a csomag

A csomag úgy lett megalkotva, hogy alapvető mikrotápanyagok egész sorával lássa el szervezetét, míg a Marine Omega ultra-tiszta omega-3 halolaj forrás. A kettő együttes alkalmazásával egyike a piacon jelenlévő legátfogóbb táplálék-kiegészítő programoknak. Az egyik alapvető termék az optimális tápanyag bevitel biztosításáért , mivel az omega-3 zsírsavak segítenek abban, hogy a szervezetben könnyebben felszívódjanak a karotinoid antioxidánsok, megtalálható lutein, valamint a zsírban oldódó tápanyagok, melyek gondoskodnak az egészség megőrzéséről és az általános jó közérzetről.

Alkalmazása : 2 x2-t mindkettőből (a LP-nál  csomagban értendő, 1 csomagban 4 szem van)

 

Majd kutatóink továbbfejlesztették a technológiát, és egy olyan felfedezést tettek, amely újra a régi, fiatal állapotára emlékezteti a sejtjeinket. 21 nap után, lecserélődve, már az új sejtek élnek, és duplikálódnak bennünk.

Ez a hatóanyag 2011-től belekerül egy táplálékkiegészítőbe, így már belülről tudjuk a sejtjeinket és, ezáltal az egész szervezetünket drasztikusan fiatalítani! .

Ez a szkennere a világ első olyan mérőeszköze, amely azonnali tájékoztatást ad személyes antioxidáns-ellátottságunkról. Tenyerünket csak egy ártalmatlan kék lézersugár elé kell helyeznünk és azonnal megkapjuk a sejtjeinkbe beépült antioxidánsok mennyiségét.

Forradalmasítja az egészségügyet a bőrkarotinoid-index. Ha ismerjük a bőrkarotinoid-indexünket, képesek vagyunk javítani antioxidáns-állapotunkon megfelelő tápértékű étkezéssel és táplálék-kiegészítőkkel. Ugyanis a mérhetőség a motiváció alapja is!

A technika lényege, hogy az eszköz kék lézer fénnyel megvilágítja a bőrfelszínt. A  beazonosítja a karotinoidok egyedülálló molekuláris szerkezetét, és végül pár perc alatt kiértékeli a kapott eredményeket. Ez azért is számít forradalmi újításnak az egészségügyben, mert ezidáig csupán a vérből vett minta alapján lehetett megállapítani ezeket az értékeket, amely vizsgálatok nem tekinthetőek mérvadónak, mert csakis a nemrégiben elfogyasztott ételekből a szervezetbe bekerült vitaminokat és ásványokat mutatják ki, a valódi egészségállapotot illetően viszont nem szolgálnak megbízható információkkal.