Look after yourself for healthy life by QiGong, Tai Chi and Reiki  by Tunde at Tunde-World

Mangosztánt

 

A kiemelkedően különleges íze miatt a MANGOSZTÁNT Ázsiában

"a gyümölcsök királynőjének",

míg a Karib-tengeri térségben "az Istenek ételének" nevezik.

 


Tudományos tanulmányok napvilágra hozták az emberi egészségre gyakorolt kiemelkedően pozitív hatását, ami miatt sokan hiszik, hogy a mangosztán lesz hamarosan a legfontosabb gyümölcs a Földön.

Szervezetünk az antioxidánsok egy részét nem tudja előállítani, ezért külső forrásból kell beszereznei. A különleges gyümölcsöt, melyet Viktória királynő a "Gyümölcsök Királynője" ként hívott" így jellemzi:

"majdnem kibirhatatlanul tökéletes... az édeskés és a fanyar elegáns egyesülése. Egy olyan íz gazdagság, mely az összes gyümölcs zamatát visszhangozza." Elegendő mindössze egyszer megkóstolni! - Igen ez így van!!! Csodálatosan kellemes zamata a gyümölcs rabjává tett.  Sajnos ritkán kapható és akkor sem olcsó, de én nagyon szeretem!!!!

Az etnobotanikus, dr. James Duke számos táplálék-kiegészítőként alkalmazott természetes készítmény kémiai összetételét vizsgálta meg. A kémiai alkotóelemek alapján felsorolta az összetevők ismert hatásait.

Dr. Duke megadja a feltételezett napi adagokat és a várható kedvező hatásokat (a magnosztán gyümölcs alkotórészeivel kapcsolatban elvégzett saját és egyéb szakértők általi vizsgálatok alapján). A kedvező hatások teljes listája embert próbáló hosszúságú, 138 különböző tulajdonságot tartalmaz.

 

 

Xanthonok

C13H8O2 Egyedülálló tulajdonságú biológiailag aktiv anyagok számtalan antioxidáns tulajdonsággal. A teljes mangosztán gyümölcsben található xanthonok megőrzik az emésztőrendszer egészségi állapotát, megerősítik az immunrendszert, közömbösítik a szabadgyököket, támogatják a porcok és forgók működését és fentartják a légzőszervi rendszer egészséges állapotát.*

„A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A táplálékkiegészítő termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására!”