A kiváló immunerősítő!


Foghagyma minden nap

A természetes antibiotikum,  kiváló immunrendszer erősítő!

Tudja Ön, hogy hány parazitával találkozik? Több millióval!

A különböző paraziták elszaporodása és terjedése növekvő gondot jelent a fejlett országokban is. Környezetünkben folyamatosan jelen vannak a paraziták – élősködők, baktériumok, gombák, vírusok -, melyek sokáig észrevétlenül folytatják „aknamunkájukat”, és csak akkor figyelünk fel a jelenlétükre, amikor már nagy a baj.

A paraziták megannyi fertőzés és betegség okozói, ezért speciális és hathatós védelem szükséges ellenük. Ez a termék erősíti és karbantartja az immunrendszert. Az AlliStar allicint és gyömbért és Csillagánizst is tartalmaz, amelyek a laboratóriumi tesztek alapján erősítik egymás jótékony hatását.


"Aki nem eszik fokhagymát, az mindenkinek gyanús."

Római közmondás

A fokhagymát (Allium sativum) több mint ötezer éve használják gyógyszerként és táplálék kiegészítőként. Széleskörűen alkalmazták az ókori Asszíriában, Egyiptomban, Indiában, Kínában és a görögöknél. A fokhagyma kémiai összetételéről napjainkig legalább 1200 gyógyszertani és több száz egyéb tanulmány készült.

A korszerű antibiotikumoknak ellenálló baktériumok és a mindig megújuló mikrobiológiai kórokozók (SARS, húsevő Strepto-coccus, Nyugat-Nílusi encephalitis vírus, AIDS) korában az Allicin legnagyobb jelentősége nagyfokú antimikrobáns hatásában rejlik.

Az Allicin antimikrobáns hatásáról szóló, 1999-ben kiadott munkájukban Ankri és Mirelman az Allicin antibakteriális, gomba, vírus, parazita ellenes szerepéről adnak számot. Megállapítják, hogy igen nagyszámú baktérium, többek között az E. coli, a Staphylococcus Aureus, a Streptococcus pyogenes, a Proteus mirabilis, a Pseudomonas aeruginosa, az Acetobacter baumanii, a Klebsiella pneumoniae, az Enterococcus faecium, a Myco-bacterium tuberculosis, a H. pylori, a Szalmonella, a Clostridium és a Shigella, mind Allicin-érzékeny. Ezért ezt az összetevőt jól lehet alkalmazni az ellenük folytatott küzdelemben.

Rendkívül fontos a fokhagyma fémmérgezés elleni hatása is. Megvédi a fehér és a vörös vérsejteket az oxidálódási károsodástól, amit a fémek okoznak a vérben és így megvan a saját detoxifikáló hatása. A fokhagyma sok kén alkotóelemet tartalmaz, beleértve a legértékesebb sulph-hydryl csoportot, ami oxidálja a higanyt, az ólmot és a cadmiumot és ezeket a fémeket vízben feloldhatóvá teszi. Ez megkönnyíti a szervezetnek a dolgát a kiválasztásnál.

Tartalmaz aliint, amit enzimálisan átalakít allicinné, a természet legerősebb antimikróbás hatóanyagává. A fémmel mérgezett páciensek majdnem mindig szenvednek másodlagos fertőzésektől, amik gyakran felelősek a tünetek egy részéért. A fokhagyma tartalmazza a legfontosabb ásványokat, amik megvédenek a fém mérgezéstõl, bio aktív szelént. Ezenkívül véd a szívbetegségek és a rák ellen.

 Mi mar túl vagyunk a téli időszakon, lévén hogy Ausztrálában élünk. És mi is ezt a terméket fogyasztottuk megelőzésre. Kisfiunk 5 nap jár oviba, így a nap minden percében ki volt téve e fertőzés lehetőségének, hiszen tudjuk ez a világ a nemzetiségek legvegyesebb földje.

Köszönjük mi jól vagyunk.