Look after yourself for healthy life by QiGong, Tai Chi and Reiki  by Tunde at Tunde-World

Öregségi cukorbetegségre a megoldás

Az öregségi cukorbetegség állapota javítható

 

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség különbsége

A szülők fele arról panaszkodik, hogy gyermekük egészségi állapootáért őket vádolják, holott az autoimmun okokból kialakuló egyes típusú cukorbetegségnek semmi köze a sokkal gyakoribb, az életmódból következő kettes típushoz. Ausztráliában körülbelül 700 ezer ember szenved cukorbetegségben, közülük 13 százalék a cukorbetegség egyes típusában, amelyre az jellemző, hogy a szervezet nem vagy csak alig termel inzulint. Ez a betegség általában gyerekkorban fejlődik ki. A kettes típus később jelenik meg, amikor az életmód tényezői - a túlsúly, a helytelen táplálkozás vagy a testmozgás hiánya - miatt a szervezet nem használja fel az inzulint elég hatékonyan. Ennek a típusú betegségnek az arányai egyre nőnek.

Az alábbi informácók magukért beszélnek én nem is szaporítom szót. Olvassátok el.

"Csatoltam Józsi bácsi vérvétel eredményeit! És nem szedett gyógyszert, nem diétázott, nem csinált semmit, csak fogyasztotta az oldalon ajánlott Étrendkiegészítőt ! Szóval a különbség demonstrálva van:)

Az első vérvétel 09.23, a másik 11.09. és október első hetétől szedi őket!! Plussz csatoltam egy régebbi vérvételes papírt, mert így látszik, hogy már több, mint fél éve volt cukor és koleszterin problémája meg egyéb, majd most hirtelen egy hónap alatt megszűnt minden!:)  "

Amikor még nem fogyasztotta termékeinket (1)

Szeptember eredménye  (2)

És a Novemberi eredemény az Étrendkiegésítő fogyasztása után (3)