Look after yourself for healthy life by QiGong, Tai Chi and Reiki  by Tunde at Tunde-World

Védőgyümölcsök

MANGOSZTÁN - GOJI - ACAI Berry - GRÁNÁTALMA
Egy termékben a négy királynő!


Négy gyümölcsök kiralynőjea világ négy ponjáról egyetlen dobozban!

Egyél minden nap 1200 mg Mangosztánt, 1200 mg Gojit, 1200 mg Acait és 300 mg Gránátalmát.

4000 mg csodálatos hatóanyagokkal teli csoda a természet patikájából!  

Mindent megtehetünk annak érdékében hogy szervezetünket segitsük.

A szervezet speciális mechanizmusokkal rendelkezik a szabadgyökök semlegesítésére ezek károsodása, ill a gyökök kóros túltermelése esetén életfontosságú folyamatok egyensúlya bomlik meg.

Számos megbetegedés kialakulásában a szabadgyökös folyamatok jelenléte figyelhető meg. A természet azonban gondoskodott megoldásról.

Az antioxidáns vegyületek képesek a szabad gyököket hatástalanítani.

Az orvostudomány elsősorban szív- és érrendszeri-, daganatos megbetegedéseket, szem-, izületi- és idegrendszeri elváltozásokat említi meg, de más megfigyelések bizonyos fokig az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kialakulását is a szabadgyökök számlájára írják.

A szabadgyökök szerepének megértése valóságos forradalmat jelent az orvostudományban, és alapjaiban változtatta meg a betegségek kialakulásával és kezelésével kapcsolatos felfogásunkat.

Vitaminokban (C, E, A) gazdag táplálkozás egészségvédő hatású. Ezen hatások feltehetőleg részben ezeknek a vitaminoknak az antioxidáns hatásaival hozhatók összefüggésbe.

Szervezetünk az antioxidánsok egy részét nem tudja előállítani, ezért külső forrásból, a különleges gyümölcsökből tudjuk pótolni.

A "Gyümölcsök Királynője"ből a Mangosztátból, a Gránátalmából (punica granatum) Ázsiában és a közel-keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.
Az amazóniai bennszülött törzsek az „élet fájaként” tisztelték az Açai-t, mely az erőteljes antioxidánsokon kívül esszenciális zsírsavakat, aminosavakat, növényi szterineket is tartalmaz, amielyek vegyileg magukhoz kötik a koleszterint. A szterin segít fenntartani a normális koleszterin szintet, szabályozza termelődésének volumenét. Segíti a prosztata és az egész immunrendszer helyes működését . És nem utolsó  sorban a Goji Berry-ből a világ második leggazdagabb C-vitamin forrásából. Az ősi kínai gyógyászatban a szem, a máj és a vesék gyógyítására használták. A kínai orvoslás szerint a máj felel látásunkért, így "tiszta" májjal búcsút mondhatunk a szem problémáinak is. Tápanyag tartalom szempontjából nincs párja. 

„A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei.
A táplálékkiegészítő termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására!”